onsdag den 18. marts 2009

Godnat....

GAAAB....
Tiden flyver bare afsted de her dage , kan slet ikke forstå at vi allerede har onsdag aften. Selvom ugen startede barsk på arbejde med krisemøde, hvor ledelsen fortalte at " Rigets" tilstand ikke var god og at der kom store forandringer i løbet af året...... Vores fordelings periode er slut til maj måned og hvad der så skal ske vides ikke endnu, SLEM SLEM udmelding . Men i min afdeling har vi bevaret humøret og har bare en rigtig god stemning , så det flytter lidt på de mørke skyer.....
Dagene har bare smuttet afsted for mig , jeg har haft så travlt efter jeg har fået fri hver dag , at det ikke er blevet til meget strikketøj, jeg er dog kommet så langt at der er startet på ærmegab og hulmønster på rygstykket.
Nu kan jeg mærke dynen kalder på mig :-)
Sov Godt.

4 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder dejligt, at du kan bevare humöret selvom beskeden på arbejdet ikke var den bedste.

Karin Grøn sagde ...

Dejligt at høre at du trives. Nu vil jeg skynde mig i tøjet og smutte til Sæby- skal til vandgymnastik og bagefter med min mand til lægen og i aften til prøve på Sæby-scenen, men først lige ud med plakater i Agersted, Flauenskjold og Klokkerholm og til Hjallerup og købe en guirlande til forestillingen.

Birthe sagde ...

Hejsa
Ja humøret og håbet om bedre tider er der heldigvis ikke nogen der kan tage fra os.
God dag

Birthe sagde ...

Hej Karin
jeg kan da høre at det ikke kun er mig der har travlt de her dage, dit program er da også fyldt ud...
Dejligt når dagene bare flyver , syntes jeg.
Tak , jeg har det bedre nu , selvom alle dage stadig ikke er de bedste,men sådan har de fleste det vel.
God dag