fredag den 27. marts 2009

Gråt og trist

Gråt og trist vejr i Sæby her til morgen.
Min datter har fri fra skolen idag , så hun kommer med rundstykker og vi skal hygge os lidt sammen i dag. Det er dejligt at ha hende så tæt på :-)
Igår kom der brev fra statsamtet , jeg er nu en sepereret kvinde, hmmmm, ved nu ikke lige hvordan jeg har det med det. Syntes stadig ikke at jeg helt kan forstå det , men det er jo virkeligheden.....
Jeg har ikke rigtig nogle planer for weekenden , tror bare den skal nydes med afslapning og se om jeg ikke kan finde energi til at strikke lidt på min sommerbluse, det går lidt langsom fremad . Den er bare så kedelig at strikke , og der er så meget andet jeg har lyst til at strikke , men skal altså gøre den her færdig :-)
Jeg har også Topstykke på pindene , men den DRILLER.... kan bare ikke styre alt det der med udtagninger osv. Forsøgte og forsøgte så meget at garnet var ved at blive slidt op , så måtte have min Moster til at starte for mig , men jeg må bide i græsset og igen be hende om at strikke ned forbi ærmerne , for jeg kan ikke finde ud af det. PINLIGT .Syntes også at det er en underlig opskrift at sidde med ..... men kan heldigvis se på forskellige blogs at det ikke kun er mig den har drillet.
God dag derude

4 kommentarer:

Huset i Hou sagde ...

Hvor dejligt bare at skulle hygge i weekenden. Jeg håber, strikketøjet ikke driller for meget :-)

Mette G. sagde ...

Har du prøvet at kigge her - måske det kan hjælpe?

http://www.geilsk.dk/fileadmin/Arkiv/Dokumenter/hjemmeside.pdf

Garn Moster sagde ...

hej Mette
tak for tippet.... men jeg kan stadig ikke styre det ... men godt jeg har en moster der vil lære fra sig.
god weekend

Mette G. sagde ...

Hm - jeg har også et kit liggende og har også læst, at mange har haft problemer, så det bliver da helt "spændende", når jeg engang kommer i gang ;-)

Hurra for din moster - god at have i baghånden :-)