torsdag den 2. april 2009

Godmorgen

Sommer blusen skrider fremad... er ved sidste ærme.
Ugen er bare suset afsted med forskellige gøremål, har haft aftaler både tirsdag og onsdag aften , så dagene er bare væk den her uge. Det er dejligt når tiden går hurtigt....
Arbejdsugen lakker mod enden , vi har haft ordre denne her uge , så skønt at være på arbejde . Næste uge er der jo påske og lidt heldigt er det jo at være på fordeling i denne uge , så det føles næsten som ferie.
Ellers er tingenes tilstand som de plejer , stadig knas i mit følelsesliv . Mange ting er stadig urealistiske , uforståelige og ikke til at klare . Men tiden læger alle sår siges der....
God dag derude

5 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Sådan henad vejen så tror jeg, at det bliver til at forstå og acceptere. Der er jo 7 trin for sorgen, og man kan ikke hoppe over nogen af dem, så det er bare at acceptere. Din bluse ser så fin ud, her strikkes der kun sjaler.

Lona sagde ...

Det er en dejlig farve du strikker blusen i. Er garnet ikke noget du har købt i Superbest? Det ligner det jeg har strikket tons vis af! Da vores Superbest ændrede garnet til noget der ligner acryl rigtig meget, brokkede jeg mig helt vildt, men der var ikke noget at gøre! Øv, så jeg købte en masse garn, men har nu kun lidt lilla tilbage! God påske til dig!

Garn Moster sagde ...

Til Samtal : ja du har ganske ret , må vist prøve at acceptere , og lade tiden råde...

Garn Moster sagde ...

Lona jo det er garn fra superbest , og første gang jeg strikker i det . Glad for at høre du har brugt af det for så er det jo ok :-))
Også god påske til dig

Karin Grøn sagde ...

Ja jeg håber også at tiden læger sårene eller i hvert fald at du får et reelt billede af hvordan verden nu ser ud for dig.
Jeg glæder mig til at se din bluse færdig.