lørdag den 4. april 2009

Jeg må altså ikke


starte på noget nyt, inden min sommerbluse er færdig ........ men " Faldt" lige over den her super søde model , som jeg bare må lave... Garnet var noget jeg havde, men det der var meningen med det bliver til til den her model. Og lilla bliver jeg vist aldrig træt af...
God weekend

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Med det vejr er jeg sikker på du får mest brug for sommerblusen, så skynd dig at få den færdig så du kan begynde på noget nyt.
Jeg er begyndt at montere lige så snart noget er færdigt så det ikke kommer til at ligge.
Det har hjulpet så jeg faktisk kun har et strikketøj ad gangen.

snakkemunn sagde ...

Jeg kan ikke råde deg til å strikke ferdig fordi jeg selv sitter med mange prosjekt samtidig.
Men jeg blir så fort lei så jeg er nødt til å variere litt. (Jeg leser mange bøker på en gang også).
Jeg synes også lilla er en fin farge. :-)

Garn Moster sagde ...

Karin : ja hvor er det dejligt når solen er fremme, jeg mangler nu hun at lave kanter på sommerblusen , så det hjælper :-))

Garn Moster sagde ...

Snakkemunn : Jeg kender godt den følelse, der er også så meget jeg gerne vil lave, men hænderne kan ikke følge med ideerne :-))

marianne sagde ...

Det der med ikke at købe nyt garn inden man er færdig med en ting, det kan jeg bare ikke overholde ved ikke hvordan man gør. Og lilla er også min ynglings farve.

Garn Moster sagde ...

Marianne: Det må være et gen vi strikkere er bærer af , jeg kan simpelhen ikke lade være og impulskøber tit . Som nu den nue lyse sommerbluse , som jeg har fortrudt , da jeg efter min " garnrus" opdagede at det var uld garn hi-hi