mandag den 29. juni 2009

Livet er dejligt når solen skinner

Se lige hvad der landede på matriklen idag :-) ih hvor den bare er nuser den her lille " mini" . Nettet herhjemme har haft solstik siden i torsdags og ikke virket , ej heller tv ét , det gør ingenting , meeeen at undvære pc , det er jo ikke nemt .....
Ellers er der bare blevet hygget igennem og grillet og nydt det gode vejr .... jeg elsker sommeren . Det eneste der ikke er så ment er at få strikketøjet til at glide , så det er lidt på standby..... men sådan har i andre det vel også ?

Weekenden blev sluttet af med at besøge lille Simon og hans mor og far ... Han er 3 uger nu og allerede vokset en hel del .... her er han klar til at farmor skal trille en tur med ham , for helt tilfreds med sommervarmen var han ikke .....


4 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Ooooh nuser, både lille Simon og den lille pc, men selvfølgelig den lile gut.Jeg glæder mig til jeg får sådan en....forhåbentlig, hvad ved man? Held og lykke til.

Garn Moster sagde ...

Godmorgen lavendel : Ja man kan aldrig vide , hvad der er til os, jeg er nu rigtig glad for at være farmor :-)..... Tak skal du have .

marianne sagde ...

Ja livet er ekstra skønt,når solen skinner:)Behøver vel næsten ikke sige at det er et skønt billede af barnet:)

Garn Moster sagde ...

hej Marianne, du har så ret så ret , det er dejligt at der endelig er sommer .... tak for roserne til mit barnebarn :-))