onsdag den 17. juni 2009

nyt på pindene og færdig

Så blev den grønne bolereo færdig , det holdt også hårdt .... jeg syntes den er blevet rigtig sød , men den er desværre blevet for stor til mig øv-øv..... men det kan være der er en af veninderne der kan få glæde af den ..
Nye projekter er på vej , jeg er startet på den her søde lille drenge cardigan , nu er det jo så lige om det bliver til lille Simon , eller om jeg kan nå at få den færdig til det næste lille barnebarn, også en lille dreng , som også skulle melde sin ankomst her i juni måned :-)

Jeg var i Frederikshavn igår til et møde og slog 2 fluer med et smæk, da jeg lige var i Susannes strikkebutik, for at høre hvad hun kunne foreslå som garnalternativ til Elvira ..... og som sædvanlig kanon service fra Susanne som foreslog Mandarin Petit , som jeg tilfældigvis havde 7 nøgler af , hjemme i gemmeren..... Så den må nok også snart på pindene , ku måske have den med i ferie kufferten :-)


4 kommentarer:

Fynpige sagde ...

Hej. hvor er den bolereo blevet sød ! Men øv øv når det strik man laver ikke rigtig passer !! Man håber og håber for hver maske man strikker ! *SS*

Lona sagde ...

Super flot bolero! Dejligt mønster og dejlig farve. Drengetrøjen har jeg også lige haft strikket, den er bare rigtig sød.

Garn Moster sagde ...

Fynpige: ja det er rigtig øv-øv , men jeg gider ikke trevle op :-)

Lona : ja jeg faldt også for den lille trøje, syntes bare det er en lidt underlig måde at strikke den på , men sjov

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.