onsdag den 3. juni 2009

Selvforkælelse :-)

Vi var en tur ude og shoppe idag , ih altid hyggeligt . De her sandaler sprang lige på mine fødder , og yes , jeg kunne gå i dem.... jeg har desværre fået et handicap , en dropfod ( dvs. at den funftion der løfter foden fra gulvet er væk og det er komplet umuligt at gå på flade fødder ) , efter en operation af mit knæ for ca 1 1/2 år siden. Så jeg bliver bare så glad når jeg finder et par sko som jeg kan gå i , uden min dropfodsskinne ..... og det er sjældent det lykkedes . Skoene var sat ned fra 1100 til 300 kr så manden syntes jeg skulle ha dem :-))

Senere i Storcentret , fandt jeg denne her søde bluse og et par harems bukser , som jeg syntes er vildt fede.... til den nette sum af 200 kr for begge dele .... Så det måtte jeg bare eje ... ih så syntes jeg det er noget ved at shoppe :-) Når man endelig kan finde noget til fornuftig pris .

6 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Uh sikken et kup du der har gjort! Haremsbukser er skønne at have på kan du tro, du kommer til at bo i dem. :o) Ha' en dejlig dag

marianne sagde ...

Rigtig flotte ting og især til den pris. Noget af et kup:)

Lotte K strik sagde ...

Dejlige ting du har købt. Jeg har noget af det samme problen med min fod, det er fordi, jeg har fået mit fodled gjort stift.

Garn Moster sagde ...

Puttenings : Du har fuldstændig ret , de er bare lækre at have på ... de er et hit :-)

Marianne : elsker når jeg kan finde noget til rimelige penge :-)

Lotte k : Tjae, måske er det fordi vi er kommet i reperationsaldren , smiler ....men alligevel et trælst problem at døje med .

Samtal från min trädgård sagde ...

Det var virkelige flotte ting, som du forkäler dig selv med!

Garn Moster sagde ...

Samtal: ja syntes jeg trængte :-) og altid rart med noget nyt , ikk ?
God dag