onsdag den 18. november 2009

træthed.....

Træthed....
Jeg har bare været så træt de her sidste dage , tror det er det der psykiske pres ved tanken om hvad man skal gøre efter at være arbejdsløs snart ..... er det det rigtige valg man gør sig og hvordan ser fremtiden ud ....
Jeg har faktisk gået ud som et lys de sidste 2 aftner og sovet inden klokken var 20 .....
Så det er ikke meget der er blevet strikket , kun lige et par pinde om morgnen til min morgen kaffe .....
Hvirvel nummer 7 er nået , så det er da snart halvvejs :-)

7 kommentarer:

Henriette sagde ...

Der er ikke noget at sige til at du er flad som en fregne.. Jeg om nogen ved jo hvad det vil sige og kan gøre ved en, af der er spekulationer i hjernen dagen lang. Du skal bare lade dig flyde med lidt tror jeg og acceptere at lige nu er det sådan. Jeg er sikker på at energien nok skal komme tilbage, du skal bare lige have ro på først. Arbejdsløshed, nyt hjem igen og julen der står for døren, ville knagme også vælte mig omkuld for en stund.

Jeg sender dig masser af varme tanker og knus her fra Sjælland af.

;))) Henriette

Unknown sagde ...

Klart du blir litt tom og ut av form når slikt skjer, men du får prøve å se det positive med det. Du får deg en liten ferie. :-)

Sonnie sagde ...

Jeg kan også godt forstå, at du føler dig presset. Det må bestemt heller ikke være sjovt. -men mist ikke humøret, der er et nyt job til dig derude, det er jeg sikker på.
Mange tanker til dig.

Helle : sagde ...

Der er jo også meget at tænke på, og så er det jo samtidig en rigtig dum tid. Ikke ret meget sol og rigtig efterårs vejr med regn og blæst. Du skal se det bliver bedre med tiden.

Fynpige sagde ...

Ja meget mærkeligt med os uden job. Når man har job sukker man efter fritid og frihed, men når man så har for meget af det...går man i stå i de tanker for fremtiden !

Samtal från min trädgård sagde ...

Jeg forstår dig, psykisk uro kräver sövn, men det er godt at vi kan sove os i form igen.
Den er flot din hvirvelvind.

Birthe sagde ...

Henriette: Tusinde tak, Henriette, for knus og tanker ...tror du har ret og glæder mig faktisk til 18 dec hvor der er juleferie og mit arbejdsliv på Martin er slut. Så bliver der forhåbentlig styr på det hele igen :-)

Snakkemunn og sonnie : tak skal i have , ja ,jeg må være posetiv :-)

Helle: du har så meget ret i at vi mangler solen og lyset , godt vi snart vender imod lysere tider

Fynpige: ja , sådan har jeg også tit tænkt , vi er faktisk ikke til at gøre tilfredse , os almindelige dødelige hi-hi

samtal: ja psyken tager ski på kræfterne , så søvn er også glemsel, ikke ? Jeg er også meget spændt på min hvirvelstrøm. Tak :-)