onsdag den 27. januar 2010

langsomt fremad

går det med Linnea :-)
Det drillede lige en smule det med at lave vendinger ....
men så knækkede jeg koden :-)
trevle op igen og starte forfra , men så varer det jo også li lidt længere.
Farven er Mandarin , ikke helt så skarp som på billedet .
Forsat god dag .

6 kommentarer:

Glaphuset sagde ...

Det ser vel nok spændende ud, og super super avanceret for en ikke strikker som mig ;o) Mon det er til et tæppe ??? Spændt på at se det færdige resultat, forsat god arbejdslyst :o)

Kh Anette.

Laila: sagde ...

De vendinger der, kunne jeg heller ikke blive helt klog på. Til sidst gjorde jeg som der stod, og slog hjernen fra...det fungerede ;o)

marianne Sa sagde ...

Det ser rigtig godt ud - jeg er spændt på det færdige resultat, så trævl nu ikke for meget op, selv om garnet så varer længere ;-)

Garn Moster sagde ...

Glaphuset : Tæppe ? hi-hi nej det skulle gerne ende op med at blive en cardigan , her strikker man bare alt fra oven af og er fri for at skulle sy en masse sammen :-)

Laila : Det må jo så haave været noget i stil med det jeg også har gjort , for fulgte slavisk opskriften og så lykkedes det :-)Men det glæder mig lidt at det ikke kun er mig der ikk helt forstod det :-)

Marianne :jeg "knokler" videre , der er godt og vel 350 m på pinden så det tar lidt tid :-) og skulle jo nødigt slide garnet op ved at trevle op ;-)

MollyMy sagde ...

Først, tillykke med din 1 års fødselsdag :o)
Jeg er også spændt på at se hvad det er du strikker i den skønneste farve.
Rigtig god dag.

Garn Moster sagde ...

Mollymy : Tak skal du have.
Jeg strikker på en Rasmilla cardigan , Linnea. Farven er mandarin og garnet fra Holst . Det er heller ikke nemt at se havd det bliver til for der bliver taget af til ærmer.
Også god dag til dig :-)