fredag den 22. januar 2010

Weekend

Så er der dømt weekend.... Ahh hvor dejligt :-)
Min Mor er blevet færdig med hendes Hvirvelstrøm og skulle lige ha
lidt hjælp til at montere den .
Men hov , så skulle hun jo ha et nyt strikketøj , som vi jo lige måtte til vores garnpusher
og hente .... Det bliver så Olive Mor får på pindene.
Og tænk, jeg blev slet ikke fristet over evne ......
Købte kun de her 2 bdt. garn
Som skal blive til den her hue fra Drops 115 nr.19.
Super god weekend :-)


5 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Huen ser skøn ud, og hvor var det flot at du kunne holde dig i skindet og ikke købe andet. En god weekend til dig også. :o)

Mamma Brown sagde ...

Takk for hyggelig gratulasjon. Jeg er helt "høy" av mormorlykke. Den lille ligger forsatt på barneavdelingen , hun har litt svært for å ta til seg føde, men det går nok godt. Jeg følger din blogg og ser du bor i Sæby. Det er et vidunderlig sted.For mange år siden lå vi i Sæby med egen båt.Det var helt fantastisk. Så hyggeig at din mor strikker. Min mor strikket nydelig sett til storebror for 8 år siden, og de har min datter gjemt til den lille. Nå er hun snart 90 år og kan ikke strikke lenger.
Klem!

Garn Moster sagde ...

Puttenings : Ja jeg tog lige en god snak med mig selv , da vi kørte afsted ... hi-hi. men hvor kan jeg nemt bli fristet :-)

Mamma Brown: Ja der er ikke noget bedre end børnebørn :-) Jeg krydser alt hvad krydses kan for den lille ny og håber hun snart blir stor og stærk. Sæby er et vidunderligt sted at bo, jeg tror aldrig jeg kommer fra byen :-)
Min Mor har også altid strikket til alle børnebørnene og idag er det jo hyggeligt med en fælles interesse.
God weekend .

Inger Lise sagde ...

Hej Birthe! Tak for din hilsen på min blog! Jeg kom først senere på aftnen i tanke om at jeg kun fik skrevet at jeg havde skrevet en længere hilsen til dig til nytår. Hvad jeg glemte at skrive var, at jeg ikke opdagede at den ikke blev accepteret, fordi jeg først skulle logges ind og så tilbage til beskeden for at lave bekræftelse at de mærkelige ord. Jeg var ikke klar over det sidste og opdagede det først noget tid senere.Så der lå ingen bebrejdelser i, at du ikke havde svaret....
Nyd arbejdet med huen!
Knus fra Inger Lise

Garn Moster sagde ...

Hej Ingerlise:-) Jeg opfattede det bestemt heller ikke som en bebrejdigelse .... slet ikke. det var kun for at fortælle at jeg altid gør på den her måde.
God lørdag til dig :-)