mandag den 22. februar 2010

blomster

Så blev der hæklet 56 blomster .
Nu skal jeg bare hæfte ender og finde ud af hvordan det skal
sættes sammen .

11 kommentarer:

Eva sagde ...

Hvor er dine blomster fine. Skønne forårsfarver.

Pernille sagde ...

Hvor er de blomster bare søde, jeg er meget spændt på resultatet. Ha' en rigtig god dag. :o)

Birthe sagde ...

Eva: Tak for det , vi trænger til lyse farver ...

Puttenings : Tak , jeg er oss selv spændt på at få det samlet , jeg er ikke helt sikker på hvordan det skal gøres... også god dag til dig :-)

Clemme/Trine sagde ...

Lækre farver, er også spændt på at se resultatet :) Og ikke mindst på at høre hvordan du får dem til at hænge sammen. Jeg lavede for år tilbage et sjal med blomster, der mindede om dine. Opskriften dikterede, at de skulle bindes sammen, men det virkede da overhovedet ikke, jeg måtte konstant rende rundt og binde nye knuder :/

Laura sagde ...

Mange fine blomster, spændende hvordan slutningen bliver. Hæklede faktisk selv et lignende sjal for mange år siden. Havde grønne blade ind i mellem, mener vist nok at det blev syet sammen, men kan ikke helt huske det. God mandag til dig :-)

Birthe sagde ...

Trine : jeg har været på Bettekun"s blog og se hvordan jeg skal gøre . Ideen har jeg "stjålet" fra hende. det er mere et tørklæde end et sjal , om det lige er min stil ved jeg ikke , men jeg vil jo så gerne øve mig i at hækle ...

Laura: nu må vi se hvordan det ender , jeg er vild med blomsterne , men i tvivl om at kunne lide , når det er færdigt ....Også god dag til dig .

FrøkenTina sagde ...

Sikke nogle glade farver! Jeg er også spændt på at se det færdige resultat - har nemlig også sat blomster sammen engang, men ejermanden siger at det ikke holder - igen og igen.. Håber denne metode er bedre!

Birthe sagde ...

Tili: jeps nemlig sommer farver ... jeg vælger at sy blomsterne sammen , så må det kunne holde ;-)

Glaphuset sagde ...

Hej Birthe.
Fine blomster i skønne farver, spændt på at se resultatet :o) Du kan da sagtens hækle, de ser meget ens ud i fasthed og størrelse.
Kh Anette

Fru Larsen sagde ...

Flotte blomster du har hæklet. Tørklædet du har lavet af dem kan jeg godt li´. Du skriver at du har fundet dem hos Bettekun, er opskriften også dér?

Fru Larsen sagde ...

Åh ja, jeg har fundet opskriften, undskyld.
kh. Dorte