fredag den 29. april 2011

VRÆÆÆÆLLLLLL

Smertens Dag :-(

Anton , min elskede franske bulldog , er her ikke mere ....

Dyrlægen og jeg måtte Idag tage den slemme beslutning at Anton havde bedst af at få fred .

Anton fik i går eftermiddags meget ondt og det viste sig at være en kæmpe diskusprolaps , som gav ham lammelser i bagpartiet .

Med alle de skavanker som epilepsi, allergier og dårlige luftveje, ville dyrlægen ikke

forsøge sig med en meget dyr og vanskelig operation (20.000kr)

Men føj hvor er det en svær beslutning .

Meget ked :-(((

28 kommentarer:

Britta sagde ...

Puh, hvor jeg føler med dig; det er så frygteligt at ta' den beslutning... Det er jo et kært og elsket familiemedlem man må ta' afsked med. Men det er også forfærdeligt at se de stakkels dyr lide :( Jeg står selv for at skal ta' den tunge beslutning, da vores gamle hund er ved at være ret sær sandsynligvis pga. begyndende demens.
Ønsker dig trods den triste begivenhed en god weekend...

Britta

Kludemutter sagde ...

En trist beslutning, men helt sikkert den rigtige.

Yt

Susannes syslerier sagde ...

Hvor trist at høre Birthe. Men stærkt af dig at tage den svære beslutning, der jo nok var bedst for Anton. Sender dig nogle medfølende og trøstende tanker.

Knus Susanne

Lykke sagde ...

Åh, det gør mig så ondt for dig!

Helle Mikkelsen sagde ...

Pyha, ja det bestemt en svær beslutning, men den rigtige. Dyrene skal ikke igennem en masse trængsler for vores skyld, men vi må se på om det er det bedste for deres skyld. Jeg gruer selv for den dag jeg står i lignende situation med min Albert, det er jo et familiemedlem. Sender dig et medfølende kram.

Helle

MissMuffin sagde ...

Øv, hvor er det trælst moster!
Men den lille tyksak ku slet ik ha klaret sån en omgang, så der var nok det bedste..

garn og glas sagde ...

Øv, hvor træls. Jeg føler virkelig med dig. Det er altid vanskeligt at skulle tage afsked med et af sine elskede dyr, men vi har trods alt også ansvaret overfor vore dyr; og det var bestemt den rigtige beslutning - også selvom det ikke er rart.

Pia sagde ...

Puh.. Det må uden tvivl have været en svær beslutning at træffe, men mon ikke i sidste ende den nok også var den bedste? Føler med dig, rigtig god weekend trods alt.

Eva sagde ...

En trist, men nødvendig beslutning.
Desværre hører det jo med til at have kæledyr.

DiSign-Keramik sagde ...

Hej søde.
Hvor er det bare en træls ting at skulle igennem, men helt klart den bedste beslutning du har taget i samråd med dyrlægen.

Det er bare så svært at skulle være den som bestemmer over liv og død, men det hører med når man har kæledyr.

Var selv igennem det for ca. 3 år siden da vores dengang 7 år gamle labrador Skipper havde fået så kraftig slidgigt, at dyrlægen skønnede, efter flere behandlingsforsøg og flere forsøg på at lindre smerter, at han skulle have fred.

Mange varme tanker og hundeknus fra Dianna

Helle sagde ...

Åhhh hvor er det synd --jeg føler med dig ---Snøft

Septemberliv sagde ...

En meget svær, men nok rigtig beslutning.
Føler med dig, for det gør så ondt at beslutte og sige farvel.

Et stort trøstekram til dig fra mig!
Knus.

Rosenvang sagde ...

Trist. Føler virkelig med dig. Vi måtte aflive vores hund sidste år. Den havde fået lymfekræft. Selvom man ved det er bedst for hunden, er det hårdt.

Maja sagde ...

Jeg føler med dig, kæledyr har det med at snige sig ind under huden på en. Det lyder som om det var det rigtige at gøre, selvom det kun er en ringe trøst.
Du må have en god weekend, trods alt.

maja

Camilla sagde ...

åh nej hvor er det trist! Føler virkelig med dig! Tror jeg vil give min hund et ekstra klem i dag :-(

Merete sagde ...

Sikke en trist dag for dig. Men hvor er det dejligt at du har været i stand til at tag den svære beslutning. Men du skal huske at Anton har det bedre der hvor han er nu.

Quiltepigen sagde ...

Det gør mig ondt for dig,men du valgte det bedste for din ven.

Randi sagde ...

Puha det er en tung beslutning at tage. Jeg husker som var det i går, vi kom af med vores gamle hund. Det var næsten ikke til at bære. De er jo et familiemedlem, de kære hunde, ihvertfald her. Men omvent er det for hunden eget bedste.

Jeg sender dig en masse varme tanker.
Kh Randi ♥

Frujensensunikum sagde ...

Kære Birthe

Jeg føler virkelig med dig kan næste mærke hvor ondt det gør helt inde i hjertet - vores kæledyr er jo tæt på os og derfor er det en slem beslutning at skulle tage afsked med dem.
Men for Anton´s skyld er det den helt rigtige beslutning.

Sender dig de bedste hilsner

kh Jane

EnHeberg sagde ...

Hvor trist! Jeg sender mange tanker til dig.
Kh Louise

Lona sagde ...

ååhh nej, det gør mig så ondt for dig

Karin Grøn sagde ...

Jeg håber han ikke led for meget til sidst, for diskusprolaps er noget af det mest smertefulde der findes, så for mig er det godt at du har taget den beslutning at give ham fred. Det er svært - men jeg ved at han har haft et godt hundeliv og det er bagsiden af medaljen og vi må så også huske alle de dejlige timer og sjove og gode oplevelser vi har haft med dem. Da Cookie blev aflivet gik det heldigvis stærkt - det værste er når dyr lider-- og jeg fandt en masse fotos frem af gode og glade dage og minder og det hjalp mig meget- selvom jeg sidder og vræler nu igen--- men sådan er det jo.

Garn, hund & kat sagde ...

Føler med dig, det er forfærdeligt at sige farvel - at skulle træffe lige den beslutning - selv når man ved man gør det enete rigtige for sin bedste ven.

Lea sagde ...

Mange kram og tanker til dig, Birthe!

Birthe sagde ...

Hej allesammen ...
Tusinde tak for jeres søde og trøstende ord , det varmer :-) Her er underligt tomt og det føles rigtig sært at Anton ikke snorker mere og larmer .... Men jeg er sikker på at det var det rigtig at gøre selvom det var svært ... og nu har han ihvertfald ikke ondt mere ...
Tak allesammen :-)
Birthe

KirstenK sagde ...

Varme tanker til dig herfra...Forstår godt du er ked af det!

Fru Larsen sagde ...

Åhhh jeg føler sandelig med dig. Der er ikke noget så smerteligt, som at skulle tage beslutningen om sit kæledyrs aflivning. Men holder man af sit dyr, så lader man jo ikke kræet lide, og man må træffe en fornuftig beslutning, af hensyn til det elskede dyr. Jeg forstår sandelig godt du er utrøstelig.

Charlotte sagde ...

Hvor trist og sørgeligt...
Men formentlig den bedstes beslutning dyrlægen og du er blevet enige om. det er synd for dyr, hvis de skal lide...
Sender dig mange varme tanker.