torsdag den 13. oktober 2011

Rygrad som en regnorm :-)

jow, jeg ved det godt .....he-he
Dale tunikaen er sendt i skammekrogen for en stund ... gad den ikke lige , slet ikke efter det lille tillægs hæfte afslørede den her fine cardigan .... et kig i gemmerne og den var på pindene :-)
Men jeg har strikket , trevlet op , strikket igen , trevlet op , strikket igen , for igen at konstantere at jeg ikke kan få maske antallet til at passe med det opskriften anviser ????
Hvad jeg gør galt ved jeg ikke , kan simpelhen ikke finde fejlen ..... irriterende !!!
Så nu strikker jeg bare og håber på at det lykkedes at få en fin cardigan ud af det he-he .
Og Arwetta er så skønt at strikke med :-)
En dejlig solskinsdag til jer alle ....

11 kommentarer:

Mette sagde ...

Når det angår garn og strik, så har vi vist alle en rygrad som en regnorm her i blogland... Og med de projekter du får lavet, så mener jeg absolut at du bør have lidt frie tøjler ;-) Så rigtig god fornøjelse!

laj sagde ...

Ja godt man har nogle gemmere ss

Glæder mig til at se noget mere

Kirsten Amstrup sagde ...

Ja, den cardigan er smuk - håber det lykkes for dig at få den til at passe, men det gør det vel nok.

Ulla Røjkjær sagde ...

Jeg synes det er sundhedstegn at få idéer til nye strikkerier;OD

Ulla Røjkjær sagde ...

Bare lige en tanke:
Pyt da med at du ikke kan få strikkefastheden til at passe på cardien. Den er jo strikke topdown, så du kan jo bare prøve den undervejs og rette til efter dig selv...

strikkeentusiasten sagde ...

Alle vi strikkere har vel en rygrad som en regnorm....kender ikke ret mange der er så gode til at love sig selv at nu er det slut....for så lige at svinge dankortet fem minutter efter...

Jeg har også kig på den skønne trøje i hæftet ;-))

kh Jane

Helle Mikkelsen sagde ...

Jeg har også en rygrad som en regnorm ;o) det helt normalt. Den skal nok blive god og dejlig blød i det garn du har valgt ;o)

heksegarn sagde ...

kender det kun alt for godt min dale kjole er trevlet opdagede at jeg ikke lige havde læst opskriften ordentligt også kom det nye blad hjem fra dalegarn også måtte jeg da lige igang med den fede kjole der var i det blad

Quiltepigen sagde ...

Hi hi ja vi er nok mange regnorme herinde så.
Den cardigan er bare så sød.

Lis sagde ...

Den er rigtig flot, dit nye strikke projekt. Hvad er det for et tillægsblad for jeg VIL også gerne have en stribet cardigan og som Ulla skriver: du kan jo ændre det undervejs med strikkefastheden.
Kh. Lis

Susannes syslerier sagde ...

Hvor træls, at opskriften driller, men fede farver og skønt garn. Det skal du nu nok få styr på :-) - ærgerlig at Daleprojektet røg i skammekrogen. Glædede mig jo til at se den færdig, men det må vente.