søndag den 11. marts 2012

Fiberfest i Ry og nyt på pindene

Ny strik på pindene , en lille sød sag i egyptisk bomuld i en farve der får mig til at tænke på hindbær :-) Strikker på pind 3 1/3 , så det går langsomt ......
Fiberfest i Ry , søde Charlotte Kaae
Vi strikkede puls varmere efter Charlottes mønstre og strikketeknikker , vi spytsplejsede , hvilket gav nogle gode grin :-)
Se lige et slaraffenland af lækre garner , et dejligt syn :-)

Fantastisk at møde andre bloggere , her Monika med bloggen Strikkeshering . Jeg sad ved siden af Fruens spind og strik , det var bare så hyggeligt og smadder sjovt at møde andre ikke bloggere på kurset , der fulgte min blog på sidelinien . Jeg føler mig helt vildt beæret overdet ;-)
Vi skulle jo som sagt strikke puls varmere , det er så afgjort mit første par nogensinde .... jeg har aldrig forstået det praktiske i sådan nogle , men det kan jo være jeg ændrer opfattelse nu :-)) For de skal laves færdige .....
Men 3 timer flyver bare afsted i hyggeligt selskab , så det var ikke så langt et stykke jeg fik strikket ( selvom Charlotte mente der var turbo på mine pinde he-he )
Ja man kan da kun smile og være glad :-)
God søndag :-)

16 kommentarer:

Gitte sagde ...

Så dig slet ikke - ærgeligt :-) Jeg er nu heller ikke god til det der med ansigter og der var jo mange...

Super flot stjernekjole du har strikket og lækker cadigan.

Birthe sagde ...

Hej Gitte , jeg tror jeg lige så skyggen af dig , ligesom jeg blev hentet ... men som du syntes jeg også der var mange og det der med at huske ansigter , er altså svært ;-) men jeg er sikker på at kunne kende din fantastiske smukke kjole :-)

Lis sagde ...

Det kursus ville jeg også gerne have deltaget i, men desværre var der for mange gl. aftaler her hjemme der skulle overholdes.
Det ser sjovt og flot ud, det du strikker på pulsvarmerne.

sød cardigan du har gang i.

Kh. Lis

Annelise sagde ...

Hej Birthe. Det var da en skam at vi ikke fik talt sammen. Jeg var på det samme workshop som dig, men sad nede ved bordenden. Jeg var åbenbart så optaget af mit strikketøj så jeg ikke lade mærke til de piger der sad i den anden ende. Jeg håber at vi mødes en anden gang, for det sjovt at møde andre bloggere.

Kirsten Amstrup sagde ...

Det lyder som om I har haft det rigtig rart - det er skønt.
Jeg har heller aldrig haft et sæt pulsvarmere, men jeg vil til at lave nogen. Der er mange, der bruger dem som en slags smykker, og det ser rigtig godt ud.
Så se bare at få dem færdige. God fornøjelse.

Janne sagde ...

Jeg var også i Ry. Så dig desværre ikke, og deltog endnu mere desværre ikke i workshop. Håber på bedre timing næste år....for mit vedkommende.

mikaunika sagde ...

Hej Birthe
tak for et hyggeligt kursus til fiber fest i Ry det var hyggeligt at møde dig, og sjovt at få sat ansigt på, dejlig at blive inspireret af din blog.
de bedste hilsner
Monicakrista

Lin sagde ...

Hvor lyder det bare hyggeligt. Ligesom en hel juleaften hihi.
Jo pulsvarmere skal du nok blive glad for. De er geniale.

Elsebeth Solskin Christophersen sagde ...

Jeg så dig, og kunne også genkende dig. Det var super hyggeligt at sidde og strikke og møde nye mennesker. jeg var glad for at jeg havde meldt mig på kursus, når jeg nu var alene afsted. Og Charlotte er skøn. fik god hjælp til min garam masala.
håber vi ses en anden gang. Knus Elsebeth

monaelisabeth sagde ...

Jeg fortryder da helt jeg ikke også tog turen til Ry !
Dejligt at høre I har haft sådan en god og inspirerende dag.
hilsen Mona

FruSøglimt sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Dejligt med sådan en dag, det gir ny energi. Glæder mig til at se dine pulsvarmere færdig. Efter dine projekter på de tykkere pinde, ja så kan det godt føles som "mega" langsomt på p.3½. god strikkelyst.

Lea sagde ...

Hvor var det ærgerligt vi ikke mødtes i Ry; jeg spottede dig i din flotte Dalemodel (vistnok da du kom ud efter workshoppen med Charlotte), men jeg var lige optaget af en snak ved det bord jeg sad ved og bagefter kunne jeg ikke finde dig og så skulle jeg på workshop......

Spændende nyt du har gang i - og hindbærfarven leder jo tankerne mod sol og sommer.....dejligt!

Tulle Momsemor sagde ...

Det lyder bare til at have været super hyggeligt - det må jeg holde øje med en anden gang.

Dine pulsvarmere ser søde ud, håber du viser det færdige resultat når du når så langt :)

Fruen sagde ...

Hej Birthe
Jeg siger også tak for dit gode selskab. Hold da op hvor tiden gik hurtigt, vi sad jo flere gange.."er klokken allerede...."
Nu er jeg spændt på at se om du også skal lave pulsvarmere med de vilde farver. Husk, der er jo ikke noget strikke politi:-)

Kh Kis

Helle sagde ...

Dette hørtes bare kjempe hyggelig ut.

Charlotte Kaae sagde ...

Turbo strikker ;-)