lørdag den 31. marts 2012

Sidste dag....

 Jeg tror sørme jeg har knækket koden på "stjerne sjalet" 
Tro det var sidste sommer jeg forsøgte på at strikke sjalet , men opgav , da jeg bare ikke kunne få det til at passe .... nu har jeg så erhvervet en ny opskrift og så viser det sig at der var fejl i mit "gamle" mønster 
Så tror det da pokker he-he 
 Den røde cardigan fra sidste indlæg er trevlet op , for at jeg kunne holde strikkefastheden , måtte jeg på pind 4 ,også bliver den bare alt for stor .... så nu er der denne skønne jakke på pindene fra Drops . 
Jeg havde strikket næsten et helt ærme , da jeg kunne se at jeg ville "hade" de stor vidde ærmer , så trevle op og lave det om til et almindeligt ærme .... Strikker den i Eskimo , som er så blødt og lækkert at strikke med :-) Skønt med nogle dejlige garner at strikke med , jeg har jo indkøbt nogle forskellige projekter i butikken , så jeg har en smule på kistebunden :-)
Tjaeee , så var fredag jo sidste arbejdsdag hos Susanne og Strikkefeen ...... jeg kommer til at savne kundekontakten og Bentes godmodige drillerier og søde mobning he-he .... men jeg har jo vidst hele tiden at der var slut dato på og det gør at jeg er afklaret med det :-) 
Susanne havde købt blomster til mig :-) 
God weekend , her vil jeg nyde "friheden " et lille stykke tid :-))

9 kommentarer:

amstrik sagde ...

hej
dejlige farve du strikker den jakke i... lilla i alle toner er rigtig blevet et forårs hit.

godt at du har det ok med dit arbejde slutter også selvom du var glad for det. men det er altid sørgmodigt at stoppe noget man er glad for, håber du finder noget andet du bliver lige så glad for.
have en god lørdag.

Louise sagde ...

Flotte ting, du strikker. Og godt du fik knækket koden. Det ser ud til at blive et flot sjal.
God weekend!

Uldbegavet sagde ...

Godt du fandt ud af den fejl, sådan noget er møgirriterende.
Jakken bliver god med de nye smalle ærmer, som helt klart er en forbedring.
Ærgeligt med jobbet, jeg håber du hurtigt finder noget andet. God weekend og god påske.

Lea sagde ...

Du må nyde "friheden" en stund før det igen går løs med jobsøgning.

Og hvor er det godt du fandt en ordentlig opskrift på det Stjernesjal. Træls med fejl; især dem man ikke kan gennemskue selv.

God påske til dig og din familie!

Minna sagde ...

Den strik har bare nogle rigtig fine farver!

KirstenK sagde ...

Godt nok nogle dejlige farver du strikke det sjal i...da ikke så underligt du ikke kunne få det til at passe når der var fejl i mønstret...

Lin sagde ...

Ja altsaa naar nu opskriften ikke var rigtig. Surt, saa har du brudt hovedet med det i lang tid. Naa, men godt at du fandt en loesning.
Held og lykke med fremtidige planer.

Lykke sagde ...

Håber du får noget andet spændende at give dig til snart! Indtil da glæder jeg mig til at se hvad der flyver af pindene hos dig ;-)

Tulle Momsemor sagde ...

Sikke en masse fine ting du har gang i. Sådan noget er altid rart at se, for så er man ikke alene :)