søndag den 6. maj 2012

En hård , men sjov uge

 Dronningen gæstede jo som bekendt Skagen i ugen :-) Lidt royal er man vel .... :-) Hun nød udstillingen på Skagen museum og et glas rødvin og en smøg i museums haven i dejligt solskin :-)
 Der skulle laves buffet til 500 personer som gæstede museet i løbet af dagen , så ugen har budt på rigtig mange timers arbejde , det har været sjovt , men også hyggeligt :-) Men også en stor omstilling da vi kun er 3 tilbage af det "gamle" personale , og det kræver en del forklaringer om dit og dat, til den nye daglige leder og personale .;-) Ind imellem temmelig frustrerende .........
Strikketid har der ikke været megen af ..... har lige nået et par pinde sammen med morgen kaffen :-)
Men ømme , hævede og sovende fingre gør det altså ikke bedre ......( Det var luksus at have arbejde i garn butikken , faktisk en loppetjans he-he ......)
Nu er der to tiltrængte fridage at nyde , jubiii .
God uge derude :-)

5 kommentarer:

Lis sagde ...

Jeg er også royal, så kom ikke her ti hi...

Menuen ser lækker ud.
Stikketøjet ser mere lækkert ud. Hold fast det bliver smukt.

Kan du ikke få mere arbejde i garnbutikken eller finde en anden garnbutik ? Det er åbenbart det hårde arbejde du har nu som gør at du får ondt igen og igen i fingrene, din stakkels pus.

kh. Lis

vibstrik sagde ...

Lækker menu, og meget lækkert håndarbejde:-) Pas på dig og dine fingre.

KirstenK sagde ...

UF jeg ved hvor træls med fingre der ikke vil samarbejde så pas på dig selv ...Fedt billede af dronningen ud gennem vinduet!

Uldbegavet sagde ...

Det lyder nu også som en hel urimelig opgave at kun 3 mennesker skal lave mad til 500. Jeg tror nu også du ville have bedre af et job i garnbutikken.

Tulle Momsemor sagde ...

Respekt! Du har været tæt på vores Dronning :) Jeg har faktisk engang vasket et glas af, som hun havde brugt ;O)
Glæder mig utrolig meget til at se hvad du strikker/hækler. Jeg har set en del blandinger efterhånden og er ved at blive lidt hooked!