tirsdag den 29. januar 2013

små ting

 Giver store sejre :-) 
Søgte på nettet om suttesnore, små hæklede biler osv. og frem kom de fineste blogge og opskrifter ......
Jeg er helt "hooked" på det der med at hækle he-he 
 En lille pynte savle smæk ( minder meget om dem min mormor lavede til mine børn ,da de var babyer , ca.30 år siden ) og en sutteholder snor , skal lige i dag have købt klemmen til snoren :-)
 Et forsøg på en hæklet sommerfugl, hmmm jeg syntes da jeg havde gjort som opskriften sagde ...... men megen sommerfugl er der da ikke !!!!
 Jow - den var god nok , jeg skulle bare lige regne ud at den skulle foldes :-)
 Så gik starten på at have 2 par strømper på pinden , og det er jo egentligt ganske nemt :-) Håber det kommer til at "køre" så godt at jeg får strikket en masse strømper i 2013, for der er mange i familien der gerne vil modtage :-)
Til slut , billedet taler vist for sig selv :-)
" Lille Hund" ala Kaos , er ikke så lille mere . 
1-2 blir han 1/2 år og nu har han en total kampvægt på 25 kg. 

4 kommentarer:

Min hverdag som pensionist sagde ...

Sikke nogle søde ting du får hæklet.
Kender det godt.....når først man bliver bidt af hæklenålen, er man nærmest ikke til at stoppe ;o)

Dejlig "lille" hund..... Ja, det går stærkt med de firbende, slt for stærkt :O)

Ha' en god tirsdag.
Kh. Majbrit

Tulle Momsemor sagde ...

Det dejlige ved at hækle, er at man let kan ændre tingene undervejs, at de man ikke sidder med mange masker og at der findes så utrolig mange, søde små ting man BARE bliver nød til at lave!

Frujensensunikum sagde ...

Hold da så lige op Birthe hvor er jeg laaaangt laaaangt bagefter med at læse......det er da helt og aldeles imponerende alt det du får produceret.

Din tunika ala Amager er bare vildt flot .....håber at du har fået bugt med kradseriet for det ville da være synd hvis den ikke blev brugt.

Og så til alle hæklerierne .....det er super sødt og nogen skønne farver du sætter sammen, du er blevet noget så ferm med hæklenålen.
Kh Jane

Susan sagde ...

Jeg er helt vild med betegnelsen "Pynte-savle-smæk". Selv om man elsker de små, så pynter savlet sjældent :-/ og våde savle-smække er væmmelige. Mon pynte-savle-smækken også er pyntelig, når den er lidt våd?