onsdag den 13. februar 2013

Nyt strik og Sommerfugle ;-)

 Trængte til at strikke lidt igen , da det er temmelig hårdt ved hænderne at hækle på krokodille sjalet , snusede rundt og blev bare så fristet da jeg kiggede hos hende her krealea.blogspot.com :-) ikke af alle de fine strømper Lea strikker , men af den fine cardigan Amalie af ellenholm.blogspot.com.
Da jeg kiggede på Ellens side kunne jeg se at hun hold workshop d.2/3 i forskellige strikketeknikker , og det har jeg meldt mig til :-) Så er det lige at jeg kan mærke at sommerfuglene i maven begynder at blafre , de er små endnu , men de skal nok blive kæmpestore he-he 
Men jeg glæder mig til en forhåbentlig super hyggelig dag :-)
 Smukke Kaos , snart 7 mdr. Han er bare blevet stor , selvom han selv tror han endnu er en lille baby hund ;-)
han nyder i hvert fald bare hundelivet :-))

14 kommentarer:

strikkeentusiasten sagde ...

Ja ja Birthe......så lod du dig friste.....;-))

Kaos er skøn .....og lidt baby er man vel altid.

Jane

Karin Grøn sagde ...

Det ligner vævestrik. Har du set hun holder kursus i det hjemme hos sig selv i Himmerland- vist nede ved Års.
Sikke en dejlig hund I har. Han er virkelig skøn.

Birthe sagde ...

Jane , røde kinder her , for det der må at have rygrad som en regn orm , kan jeg kun tilslutte mig :-) Jeg glæder mig til at se dit farvevalg .

Karin det er vævestrik og ja jeg har set at Ellen holder workshop ..... jeg har faktisk tilmeldt mig til det , som jeg skriver i mit indlæg :-)

marion sagde ...

den er også bare super lækker den cardigan... Uhh er så misundelig vil også gerne på workshop, men der er temmelig langt...

Gitte sagde ...

Den ser godt nok spændende ud den Amalie - også lidt kompliceret synes jeg, men jeg er ikke i tvivl om, at du får den strikket rigtig flot.

Lydert sagde ...

Vi ses den 2/3, jeg ar også meldt mig til workshop hos Ellen Holm :-)

amstrik sagde ...

Hej

Hvor hyggeligt at tag på krea tur og møde ander der vil det damesingle en selv. Spænde at se hvad du kan få lært på sådanne dag.

Fed cardigan du har gang i.

Tulle Momsemor sagde ...

Hvor ville jeg ønske at jeg kunne komme rigtig i gang med de strikkepinde, men det tager en krig at få strikket noget, måske jeg skulle øve noget mere :)
Troede der var gået hæklenål i det hele for dig, dejligt at se der også er tid til pindende!

Merete sagde ...

KAn godt forstå at du glæder dig til den workshop. Det er bare så godt at møde andre med samme interesse. Du får godt nok lavet lidt af hvert.

monaelisabeth sagde ...

hej Birthe - spændende strik. Og så ses vi jo nok til Ellen Holms kursus :o)

Uldbegavet sagde ...

Lea er en værre frister. Jeg blev også solgt da jeg så hendes farvevalg til den trøje. Din ser også ud til at blive rigtig lækker.
Hunden er da vildt skøn.

Lise sagde ...

Nårhhh lækre hund :0)

Hvor skønt med workshop skal da nok blive rigtig godt

Lea sagde ...

Uha, nu ved jeg hvordan det går..... Du bliver færdig med din Amalie længe inden jeg bliver færdig med min :-) Jeg husker jo tydeligt hvordan det gik med sommerkjolen fra Drops, he, he..... Du slår op den ene dag og vupti, er du færdig!

Skønt farvevalg!

Og hvor er Kaos da bare lækker; en rigtig flot fyr!

Gitte sagde ...

Hovsa jeg havde da lige overset du også havde gang i de samme nuancer,og vævestrik,jeg vil glæde mig til at se Amalie færdig,dejligt billefe af kaos,lidt baby er man vel altid :)