torsdag den 7. februar 2013

Tiden går ....

og jeg går bare med ..... 
Mine dage går bare ud i et ..... kender i det ? 
Hold da op hvor jeg er træt af at være arbejdsløs , nu på 4 mdr. 
Træt af vinter, sne og kulde , jeg vil ha sommer ..... Nu :-)

På den kreative side er der en million milliard ting som jeg lige skal prøve , ting som er super fine og som jeg er lige nødt til at prøve også .... ikke alt lykkedes lige godt , så de sidste dage har ( indimellem brændesavning , reparation af bil, rengøring og alt det andet kedelige, som er nødvendigt he-he ) medført at jeg har trevlet mere op , end jeg har strikket eller hæklet .... 

Jeg forsøger mig stadig med to strømper på en pind , men jeg syntes faktisk at det går hurtigere på de gamle strømpepinde , men øvelse gør jo som sagt mester ..

Ha en dejlig dag derude ;-)
for livet er jo alligevel ikke det værste man har :-))

6 kommentarer:

strikkeentusiasten sagde ...

Uhh hvor er jeg dog enig med dig Birthe.....vi trænger....det er som om denne vinter har varet i evigheder.....men måske siger vi sådan hvert år ....;-)

Søde små sutte holder...eller hvad de nu hedder......det er ikke lige et område jeg er så berejst i ....hi hi
Kh Jane

marion sagde ...

ja det kan godt blive lidt trælst at gå derhjemme selvom man jo burde mene, at man så har mere tid til alt det sjove, men så har man det med, at det når jeg imorgen osv.... det kan godt blive lidt kedeligt i længden, men det gælder jo også om at finde glæden ved det, og overbevise sig selv om, at der nok snart dukker et job op

Tulle Momsemor sagde ...

Jamen altså!
Fotografen og jeg kører tit ud i weekenden for at han kan tage billeder. Her har vi tit kørt meget hurtigt for nå et eller andet sted hen før kl. 16 hvor lyset forsvandt.
I går, ved 17 tiden, snakkede vi om hvor dejligt det var at der stadig var lyst :)

Det går den rigtige vej og snart er det forår!

Skønne ting du har gang i ;)

Ellen Kathrine sagde ...

Fine små hæklede sager du har lavet- og mht strømpepind er det sjovt du siger det- for jeg synes efterhånden at have vænnet mig til at bakse med 5 pinde af gangen- og så bliver den der lange snoede rundpind med to forskellige nøgler garn osv til noget rod :-)

Fru Knudsen sagde ...

Håber du snart finder et arbejde, indtil da må du prøve at få det bedste ud af dagene, og det lyder det jo også til at du får. Jeg synes også at de gammeldaws strømpepinde er lige så hurtige og og nemme

Lin sagde ...

Krydser fingre for baade arbejde sol og sommer. To paa een pind, tja, jeg brugte mere tid paa at virkle garnnoeglerne fra hinanden end at strikke, saa jeg hoppede over paa de gamle stroempepinde, men som du siger, oevelse gi'r mester.