tirsdag den 24. marts 2009

Tirsdag


Tirsdag morgen vågnede jeg kl 7.30 ved min veninde sms til mig . Hun ville invitere på morgen kaffe og rundstykker . Ih altså hvor hyggeligt , så jeg skyndte mig i bad og i tøjet og ud af døren.....
Min veninde har netop fået den her lille uldtot. Hendes navn er Soffie og hun er 9 uger gammel. Men sikke et lille livstykke , det er akkurart som at have små børn igen ( godt det ikke er mig ) og jeg tror ikke Soffie selv ved om hun er en hund eller en kat , hun hopper og springer som en lille killing , men mega kær er hun.... Hun kan lege i timer , og så går hun kold i 15-30 min , så er der fuld fart på igen , men det er nu sjovt at se på :-))....... ...Men det er jo heller ikke mig der har " besværet" med hende hi-hi
Ellers skal resten af dagen bruges på rengøring og en gåtur . Da jeg stod op i morges var der koldt og kommet lidt sne , men det er heldigvis væk igen og solen er fremme .
God dag til jer derude

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Herlig lille uldtot. Det er så sjovt at have små hunde selvom de ikke altid kan finde ud af reglerne i vores mærkelige verden.

Garn Moster sagde ...

Hej karin
Ja det er jo netop det jeg mener ....
Men veninden er rigtig glad og det er jo det vigtigste. Denne race er bare så forskellig i forhold til min Anton ...
God dag

Samtal från min trädgård sagde ...

Hun var da söd! Og hvilken energi hun har!

Huset i Hou sagde ...

Iih.. hvor er hun sød... Hun ligner min Frida lidt, da hun var i den størrelse. Så yndig.

Garn Moster sagde ...

Til samtal: ja tænk hvis vi andre kunne lægge en sådan energi for dagen hi-hi men jeg kan jo kun tale for mig selv. :-))

Garn Moster sagde ...

Til Huset: ja du kender jo racen og ved hvordan de kan være , og jeg syns oss de er rigtig søde.