søndag den 24. maj 2009

Dejlig weekend

Sikke hurtigt sådan en weekend går .....
fredag aften havde jeg 5 tøser til indflytterfest , og hold da op hvor vi havde det sjovt :-) der blev grinet , pjattet og fjollet så man sku tro vi var tyve år igen..... det holdt bare lige indtil lørdag morgen hi-hi. Altså at føle sig som tyve....
Lørdag blev brugt på at rydde op og slappe af , hmmm om aftenen var min datter lige hjemme et smut og da hun kørte sov jeg min sødeste søvn , indtil imorges kl 7.30 , det var vist tiltrængt :-)
Idag har jeg fået plantet mine krukker til ... nu nærmer sommer sig :-) og pænt ser det jo ud , mine forældre har været her for at se lejligheden , far var vildt begejstret og ku tænke en sådan også.
Strikkepinde og synål har holdt pause de sidste dage , så der er ikke sket noget nyt på den front .....
Vigtige beslutninger er blevet gennemtænkt og resultatet er blevet at min exmand kim har fået en chance mere for at være en del af mit liv igen..... meeen vi skal ikke bo sammen foreløbigt , det er jeg ikke klar til , tilliden og fortroligheden skal stille og roligt bygges op igen. Rimeligt krav syntes jeg .....
Forsat god søndag aften :-)

5 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Gratulerer med ny leilighet.
Lykke til med din eksmann!

Garn Moster sagde ...

Snakkemunn : Tak skal du have ... ja håber at tingene går op i en højere enhed. :-)

Helle sagde ...

Glæden ved din lejlighed tyder vist på, at beslutningen om ikke at bo sammen foreløbig er rigtig for dig. Nogle forhold fungerer nokbedst på den måde.

Samtal från min trädgård sagde ...

Hvad du end beslutter dig for så er det det rigtige, og tillykke med lejligheden.

Garn Moster sagde ...

Helle og Samtal : Ja i har nok ret begge to , jeg satser og håber på det går ....
Lejligheden er ihvertfald bare lækker :-)
God dag