lørdag den 18. juni 2011

Hvor bliver tiden af ????

Tjaeee, jeg ved det ikke ??? Men jeg ved tilgengæld at den suser afsted med lynets hast og jeg ved at jeg når ikke en skid ..... for at sige det pænt he-he

Starten på Dale blusen er nået sin opstart , Lerke er som vanligt skønt at strikke med , hvis bare ikke de dumme fingre sov og gjorde ondt, så havde jeg måske nået at strikke mere ....Smuk ,ikke?

Vi nyder bare synet af de smukke bonde roser hver dag på arbejde , bare synd at de ikke blomstrer ret længe .

Lille hund alias Ludvig trives og er sød og glad , men gu ved , om en lille

hundehvalp kan ha ADHD ha-ha , han er simpelhen bare en lille ilder og fuld af spilopper og krudt bagi :-))

Nu er ugen snart slut, mangler lige søndag med , så 2 fridage venter lige om hjørnet, så skal der bare hygges igennem sammen med Ludvig og manden min , som er hjemme igen og har det godt igen . Men hvad han fejler ved lægerne ikke , så han skal igennem en række undersøgelser endnu , men det er også bedre , så der dukker måske en løsning op pludselig...

og jeg er glad for han er hjemme igen :-))

God søndag til jer alle ...8 kommentarer:

Mariann sagde ...

Det med at tiden suser afsted, er også velkendt her :-)
Måske vi bare gerne vil nå alt for meget ? :-)

Håber de finder ud af, hvad der er galt med din mand.

Momsestrik sagde ...

Uhh, hvor kan jeg tilslutte mig. Min tid forsvinder som sand mellem fingrene og jeg synes heller ikke jeg når det jeg vil.

Alle hvalpe har ADHD efter min mening, der er godt nok gang i dem. Vores Ludvig satte tempoet lidt ned ved tre-års alderen. Så du har noget at se frem til ;O))

Dejligt du har fået manden hjem. Håber han får stillet en diagnose i nær fremtid.

Håber du får et par dejlige fridage med nydelse og afslapning.

Kh. Majbrit:)

Lis sagde ...

At tiden bare suser afsted er også velkendt her. Uha, der er så meget jeg gerne vil, men ikke når pga. tidspres øv øv og familie og venner der også vil være sammen med mig.

Du må bare være igang sammen med Ludvig. Han er jo lille og kræver sin ret og opmærksomhed. Hundehvalpe og børn er jo det samme. Får de ingen opmærksomhed gør de noget for at få opmærksomhed uanset om det er godt eller skidt.

Rart at din mand er hjemme igen og har det godt.

Gode fridage til dig

Kh. Lis

Nete sagde ...

Uhh, den tid. Og jo ældre man bliver, jo hurtigere iler den.

Glæder mig at høre at din mand har det godt igen, men det ville da være rart for jer, at få en forklaring.

Håber at du får nogle gode fridage.

Kh Nete

Helle sagde ...

Trodde jeg skulle ha tid til så mye mer når barna ble større. Feil! Løper fortsatt og prioriterer fortsatt beinhardt for å få tid med strikkepinnene.

Håper de raskt finner ut hva som feiler mannen din.

Susannes syslerier sagde ...

Ligner jo Daleblusen :-) Tjahhh - hundehvalpe skal da være lidt damp. Men det er jo bare om at nyde dem, de bliver alt for hurtig store.

Lykke sagde ...

Tiden flyver også fra mig - fang den hvem der kan!
Jeg var helt gået glip at din Lea kjole, hvor er den bare flot! Blev helt inspireret, så hvis jeg laver den, bliver det måske en Birthe kjole ;-)

Birthe sagde ...

Mariann, ja gid der var flere timer i døgnet :-)

Majbritt . py-ha det er længe med en periode på 3 år he-he , så ja der er vist nogt at se frem til :-)

Lis , jeg er sammen med Ludvig ligeså snart jeg har fri , ellers har manden min ham .... så han har vores fulde opmærksomhed og al den kærlighed han vil have .... og det er ligesom at få et barn igen , ikk . men han er skøn og vi er allerede så glade for ham ....

Nete , ha.ha så er det derfor jeg indimellem fæler mig gammel ha-ha , jeg ku bare godt bruge nogle flere timer i døgnet ;-)

Helle , det troede jeg også , men nu er der bare så mange andre ting der fylder og som man gerne vil :-) og det er godt :-)

Susanne , ja det er bare med at nyde ham Ludvig , han er allerede vokset godt , så det går stærkt :-)jow-jow det er dale blusen jeg er startet på , så nu må jeg bare klø på med den :-)

Tak Lykke :-) en Lea kjole eller en Birthe kjole he-he , ja kjolen er fin og den er flittig i brug her :-) jeg følger spændt på sidelinien om du starter på en kjole ;-)