onsdag den 31. oktober 2012

Enden er nær .......

I hvertfald på min Eskimo trøje .
Mønstret er fra Drops no. 142 model 30.
Jeg mangler bare lige at strikke det sidste på kraven og hæfte ender .
Men de der tykke pinde trækker tænder ud , mine stakkels fingre på venstre hånd sover helt vildt , så jeg er nok snart nødt til at lade den hånd operere , men jeg er bare så nervøs for om operationen går godt ...... 
Sidste gang jeg blev opereret i mit ben , ødelagde lægerne jo mine nervebane i benet , så jeg fik en dropfod , et mega irriterende handicap at "slæbe " rundt på .....
Lægen udelukker nemlig ikke at mine nervebaner i hånden er sarte .......
Py ha , syns det er en stor beslutning at skulle tage , for det ville jo være forfærdeligt , at ikke kunne bruge sine hænder ......
Tænk om man/jeg ikke ku strikke :-(
En god dag ønskes jer derude .

10 kommentarer:

Fríða sagde ...

uha, sikke en beslutning at tage, godt det ikke er mig siger jeg bare! for som du siger, tænk hvis man nu ikke kunne lave håndarbejde! men, så ved jeg at min kiropraktor ofte og med stoooor success har behandlet dropfod, noget med at lette pres af den påvirkede nervebane.
kh.fra Island
Frida
ps. fed sweater!

marion sagde ...

Ja det er ikke en nem beslutning ville sørme også være bange. Håber du finder den rette beslutning for dig :-) men de store pinde er også temmelige hårde at strikke med for fingrene, men sikken en lækker trøje du får dig der :-)

Trillemus sagde ...

Sikke en lækker trøje. Mønsteret minder meget om det der er i Sarah Lunds trøje fra Forbrydelsen. Jeg har lige bestilt mønster og garn til sådan en trøje på pind 6 og 7. Nu håber jeg at det kommer til at gå godt med de tykke pinde. Om du skal lade dig operere... det er ikke en nem beslutning.

Kh Mette

Lea sagde ...

Åh som den da bliver flot, den sweater! Kan godt forstå det er hårdt med de tykke pinde; det er hårdt nok selvom man ikke har problemer med fingre/hænder - så jeg føler med dig!

Håber du træffer den, for dig, rigtige beslutning ang. operation!

Karen sagde ...

Den ser godt nok lækker ud, den sweater - så den kan jeg godt forstå, at du gerne vil gøre færdig så hurtig som mulig. Det er et stort dilemma, du står i med den operation - jeg ville også være nervøs og tanken om, at man måske ikke kunne strikke ville virkelig kunne give mig sved på panden, så jeg håber du finder frem til den løsning, der er den rette for dig.
Kh Karen

Uldbegavet sagde ...

Uha det er ikke en rar beslutning.
Jeg har selv karpaltunnelsyndrom i den venstre hånd og lymfødem i den højre, så jeg kvier mig også ved en operation. Er det karpaltunnelsyndrom du har? - Jeg har hørt operationen kun tager et øjeblik i lokalbedøvelse, men man må ikke bruge hånden i 6 uger efter.

Uldbegavet sagde ...

Hov jeg fik slet ikke skrevet, at trøjen ser rigtig lækker ud.

Tulle Momsemor sagde ...

Først vil jeg lige sige at jeg bare total har lyst til at putte mig i den trøje - hvor ser den lækker ud :)

Kan godt forstå du er nervøs ved en operation, specielt for en, der laver håndarbejde...

Håber du finder en løsning der kan hjælpe dig!

Mie sagde ...

Superlækker sweater :-) den er meget passende til vejret og årstiden. Pøj pøj med dine overvejelser omkring operation uanset hvad du vælger :-)

Lis sagde ...

Flot Sweater.

Jeg kan ikke hjælpe dig med om du skal det ene eller det andet mht. operationen. Det må du afgøre med dig selv og din familie.
Håber dog uanset hvad du vælger at hånden får det bedre.

Kh. Lis