tirsdag den 23. oktober 2012

Gele = hygge og lege søndag

 Da vi var på ferie i Tjekkiet , købte jeg en masse til at lave Gele negle med . Negletipper , gele glimmer og uv gele , pensler og hærder, primer , top coat og ikke mindst uv lampen :-)
Alt det der er her , er til samme pris som jeg skal give for lampen i DK.
 Så i søndags skulle der "leges" , min mor og søster stillede op til at være forsøgs kaniner .
Her mors fine lilla glimmer negle , med negletip 
Og søsters naturlige negle , med gele med guld glimmer på .
Det var smadder sjovt og vi forsøgte os frem og jeg syntes nu de blev rigtig fine , neglene .
I hvert fald med tanke på at det er de første negle jeg har lavet .
Jeg lavede også på mig selv , knald rød gele negle , mega lange ...... men min telefon er vist bange for de røde fingre , for den nægter at oploade det billede ..... jeg syntes nu også selv de er lidt hidsige he-he 
Jeg kunne helt vildt godt tænke mig negle tekniker uddannelsen , men den er temmelig dyr og det er for egen regning, da den ikke kan tages på fagforeningens tilbud om uddannelse .... og som arbejdsløs hænger pengene jo ikke på træerne ;-)
Men måske en dag :-))

8 kommentarer:

marion sagde ...

sikke fine negle :-) Jeg duer ikke til at have sådanne negle, kan ikke lade være med at pille i den neglelak, så det ender med at blive temmelig grimt :-) og det meget hurtigt :-)

ja jeg drømmer om en kreativ uddannelse med hvis jeg skal have det med maskinstrik ja så skal jeg altså til jylland og det er sørme lidt for langt og tror nu heller ikke fagforeningen vil være med til at betale sådanne en uddannelse ;-)

Lise sagde ...

Hvor i landet bor du?
Kan du ikke lade en masse - melder mig frivillig - betale for materialer og så øve der ud af?
Selvlært er jo ikke tosset ;0)

Birthe sagde ...

Hej Marion , jeg garanterer at du ikke kan pille de kunstige negle i stykker , geleen er simpelhen alt for hård .. Jeg går og banker badeværelse ned med kunstige negle på , og de tager ikke skade ..... men lidt skørt ser det altså ud , med blodrøde negle blandet med cement og støv he-he


Lise , jeg bor i nordjylland , i en lille flække , tæt ved Frederikshavn . Dejligt med frivillige , det er jo øvelse det kommer an på :-))

Britta sagde ...

Wauw... Det ku' du da vist godt gøre til en bibeskæftigelse... ;)

Tulle Momsemor sagde ...

Det ser prof ud og jeg er sikker at der er mange, der gerne, som Lise sagde, vil være forsøgskanin :)

Helle sagde ...

Flotte negler. Har selv nesten alltid korte og "fornuftige" negler, da jeg aldri husker på å vedlikeholde dem når jeg en sjelden gang lakker dem.

Utdannelse er dyrt. Har selv fortsatt ønsker og planer om videreutdannelse, men selv i jobb sier lommeboken nei.

Simone Eggert sagde ...

Hej mor :-) ej hvor er de flotte de negle du har lavet på moster og mormor. man kan slet ikke se det er første gang du har lavet negle :) ser prof ud.. jeg melder mig frivilligt til at få lavet lyserøde negle med glimmer! :D Hilsen din datter sisse

Birthe sagde ...

Hej Sisse , dejligt , det må vi prøve :-) Tak , jeg syns oss det blev rimeligt fint . Knus mor