lørdag den 7. september 2013

Husflidsmesse i Viborg = shop amok :-)

 Viborg " Here we come" 
 Søde Mette fra " Bettekun" , som var grunden til at jeg og mor havde en rigtig hyggelig dag i Viborg . Mette udloddede jo biletter , hvoraf jeg var en af de heldige :-) Jeg måtte jo selvfølgelig hen og hilse på og sige tak :-)
 Hos garngaragen købte jeg det blødeste og lækre alpakka og supersoft til " Viften" . Farve valget var svært for der var mange lækre farver , men jeg endte ud i denne her blå , som er en smule mørkere end på billedet :-)
 Hos Rosenlund købte jeg Yaku garn til Bluse med firkantet hals , en super sød og fin model , som bare hører til det enkle look :-) For første gang i en farve jeg aldrig har strikket i til mig selv , men alle omkring mig mente at den grønne var den bedste af de valgte farver he-he 
 Jeg købte bogen Lotus fra Karen Noe før jeg tog på ferie og er helt pjattet med den her kjole . Jeg havde jo forventet at Karen Noe havde haft garnet med på messe , men det havde hun ikke . Jeg forsøgte at få en samtale igang med hende om kjolen og om der evt. kunne bruges en af hendes andre garner dertil ........ Sjældent har jeg oplevet så sur, tvært og slet ikke hjælpsom dame :-) Der er vist " en dame" der efter min mening føler sig for højt på strå ......... men det resulterede bare i at jeg købte garn hos Uldgården v/ Irene Bøgsted i stedet for ..... lækker alpakka og hør :-)
 Bogen " Strik fra tiden- til tiden " måtte jeg bare eje , der er de skønneste fine retro modeller og der er i hvertfald de første 3 modeller jeg kunne finde på at strikke , og så er bogen jo tjent ind :-)
Den her model er da et oplagt emne he-he .
En rigtig hyggelig dag er slut og resten af weekenden står på arbejde . Så selvom der er indkøbt til en masse lækre strikke timer , er det bare desværre dem der er mindst af ......
God weekend :-)

15 kommentarer:

Strikkefuglen sagde ...

Hold da op hvor er det skønne ting du har fået med hjem der :-) et par af de modeller skal jeg da have kikket nærmere på.
God arbejdslyst :-)

Garnløkken sagde ...

Jeg tror Karen Noe har været stresset, hun plejer at være meget hjælpsom. Vh Lykke

Lona sagde ...

Sikken en dejlig tur I har haft!! Og dejlige projekter du nu skal igang med.

Merete sagde ...

Det er godt nok mange lækre ting du har købt. Kjolen fra Karen Noe er super flot.

Karina Bunkenborg sagde ...

Ja hvis bare man havde lidt mere tid... Det er godt nok nogle dejlige ting du har fået købt. Jeg kan godt forstå hvis det kribler i fingrene for at komme i gang!

Kludemutter sagde ...

Skønne handler du har lavet.
Så kan det godt blive efterår ;)

Den gamle krage sagde ...

Synd med den oplevelse af Karen Noe - men jeg har oplevet det samme med hende på en messe.
Jeg har været i hendes butik i Uldum flere gange, og har der kun oplevet hende som utrolig sød og hjælpsom.

Gitte sagde ...

Sikke da en fantastisk dag I har haft,og lidt ærgerligt med Fru Noe,må da håbe hun havde en dårlig dag,selvom det ikke lige lyder sådan på Den Gamle Krage,øv bøv,så må man sige nej tak til at deltage i messer.Rigtig god arbejdslyst,og glæder mig til du får tid til at vise dine dejlige strikkeprojekter frem når de er undervejs

marion sagde ...

lækre sager du har med dig hjem.. ville også gerne have været afsted, men der er sørme så langt at køre....

Ja har heller ikke oplevet den kære fru noe som et særligt glad og imødekommende væsen... Underligt når det er kunderne hun skal leve af... Men hvad det må hun jo om :-)

Aslaug sagde ...

Jeg var afsted i går, men fik ikke så meget med hjem som dig :-)
Bogen Strik til tiden var jeg lige ved at købe, for som du skriver er der mange fine ting deri. Jeg synes forøvrigt det var meget mærkeligt, at opleve messen med så få besøgende. Der plejer da at være mange flere.

Lilli sagde ...

Sikke dejlige indkøb :-) ærgerligt med Karen Noe - så smukke ting hun laver...elsker min ballonkjole, men den du viser kender jeg ikke....måske der lige skal tjekkes....god fornøjelse med de nye projekter

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Der har vist været rigtig mange ting at vælge imellem - og sikke lækre sager du fik købt :o)

Tulle Momsemor sagde ...

- øv, øv,øv... ingen bil og en mand der ikke gad.. det ser hyggeligt ud, måske næste år :)

Uldbegavet sagde ...

Ih, du har da fået købt ind. Skønne ting du har købt, der bliver noget lækkert strik ud af det.
Jeg har tidligere mailet med Karen og fået et helt andet indtryk, gad vide om hun har haft en dårlig dag.

Uldbegavet sagde ...

Ih, du har da fået købt ind. Skønne ting du har købt, der bliver noget lækkert strik ud af det.
Jeg har tidligere mailet med Karen og fået et helt andet indtryk, gad vide om hun har haft en dårlig dag.