mandag den 2. september 2013

Lidt strik, Lidt ferie , lidt af hvert :-)

 Langt om længe fik jeg blusen i " Bonnie" bånd garn færdig . Modellen er fra "Kreativ Strik" nummer 1, 2013 . Efter opskriften skulle man bruge 5 bdt. garn , men jeg har brugt 3 1/2 bdt.
 Jeg har fulgt opskriften , men har ikke strikket i hals og ærmegab, men hæklet begge steder og sluttet af med en omgang krebsemasker . Det syntes jeg er pænere ;-) En super sød bluse , som lige nåede at blive færdig inden kalender året siger efterår ......
 Vi er lige vendt hjem fra en uges ferie fra Tjekkiet , hvor jeg fandt en Garn butik , som selvfølgelig skulle undersøges :-)
Det var hurtigt set og selv manden havde ikke noget imod at blive foreviget foran en strikke butik , for selv han kunne se at det hurtigt var overstået ..... Der var IKKE andet end ACRYL garn i butikken , så der er Tjekkiet altså bare håbløst langt bagefter ......

Vi kom hjem lørdag aften fra ferie og bloggen skulle jo lige ses og sørme om ikke Mette Fra "Bettekun" udloddede billetter til Husflidsmessen i Viborg 5/9, tænkte det ikke kunne ske ret meget ved at smide en kommentar hos hende , da det var på min fridag :-)
Og igår kom der så mail , at jeg havde vundet 2 billetter , jubiiiii
Tusinde tak , Mette :-)

Ha´en dejlig dag derude :-)

8 kommentarer:

Tulle Momsemor sagde ...

Smuk bluse du har hæklet dig.
Tænkte først at det var smukke farver i vinduet, men kan godt se at garnet ikke lige passer til dit brug, men til at hækle dyr kunne det være spændende :)

Gitte sagde ...

Tillykke med din gevinst, så heldigt, spændende hvad der kommer af nyheder :)), super fin bluse, dejlig farve, mon ikke der lige kommer en dag eller to i september hvor den kan bruges?

Merete sagde ...

Sikke en smuk bluse og den kan godt blive et hit til vinter med en langærmet bluse inden under.

Frujensensunikum.blogspot sagde ...

Endnu en smuk model du har kreeret , flot.

Ved første øjekast synes jeg lige vinduet så spændende og meget kreativt ud ........men akryl ...uha det kunne jeg ikke have på kroppen.

Manden din er nok ved at være garnkender....det havde han allerede spottet ikke tog lang tid......hi hi

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Uff - acryl garn. Har de ingen får i Tjekkiet ?
Det er en rigtig fin, lækker og luftig bluse, du har fået lavet.

marion sagde ...

sød sommer bluse og den stribede sag er da også blevet lækker... ærgeligt med hullet...

Tillykke med billetterne :-) er slet ikke misundelig :-)

Helle sagde ...

Genseren ble flott. Nydelig farge, i en sommerlig modell.

Auda så ergerlig med garnbutikken. Når man først kommer over en slik butikk når man er på ferie og kommer tomhendt ut, kan man nesten føle seg litt snytt. Men, da et vi andre herved advart. :)

Lykke sagde ...

Skønt at der lige når at komme nogle lune dage nu, så du kan nyde din smukke sommertop :-) og tillykke med gevinsten, håber det bliver en god tur!